Νέα Δημοκρατία

Στις 19 Ιανουαρίου του 2024 και πριν την Κοπή Πίτας πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κυθήρων. Κύριο θέμα ήταν οι επισκέψεις της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κυθήρων στις εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα, κάποιες εξ αυτών η Κοπή Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας όπου δώσαμε το παρόν και μας ευχαρίστησαν ιδιαιτέρων για την παρουσία μας, συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αγία Παρασκευή και άλλες, όπου έγινε και η σχετική ενημέρωση των θεμάτων και απόψεων που διατυπώθηκαν σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κυθήρων και ο Πρόεδρος της, αφού όρισαν το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασαν την αγάπη τους και ένα μεγάλο ευχαριστήριο σε όλο τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας Κυθήρων για τη στήριξη και την έμπρακτη ανταπόκριση στα δρώμενα. Επίσης είναι άξιο να αναφερθεί η παρουσία και η προβολή του έργου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κυθήρων από τα Μ.Μ.Ε. του νησιού.

Κατόπιν ξεκίνησε η Κοπή Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κυθήρων και αφού διαβάστηκαν οι ευχές του Μητροπολίτη Κυθήρων & Αντικυθήρων Σεραφείμ, της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κυρίας Δόμνας Μιχαηλίδου, του Γραμματέα Οργανωτικού Διευθυντή Γραφείου Προέδρου – Αναπληρωτή Γραμματέα Προέδρου Κυρίου Στυλιανού Κονταδάκη, η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κυθήρων έκοψε την καθιερωμένη πίτα μαζί με πλήθος φίλων που παρευρέθηκαν στην όμορφη και σεμνή εκδήλωση.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 + 18 =