ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Εσταυρωμένου Χριστού Πιτσινιανίκων Κυθήρων, προκειμένου να προβεί στην εκμίσθωση ισογείου κτηρίου (του παλαιού σχολείου) ιδιοκτησίας του, αποτελούμενου από μια μεγάλη αίθουσα, ένα γραφείο και ένα χώρο υποδοχής, εμβαδού 96 τ.μ. περίπου, που βρίσκεται στα Πιτσινιάνικα Κυθήρων, ρητά εξαιρουμένου από τη μίσθωση όλου του προαύλιου χώρου αυτού και των παρακείμενων βοηθητικών χώρων, προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό προς ανάδειξη αναδόχου μισθωτή, σύμφωνα με τα ακόλουθα:

  • Ημερομηνία διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται η 26η Ιουλίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα  12:00 – 14:00.

Σε περίπτωση αγόνου αποτελέσματος κατά την παραπάνω ημερομηνία, ο Διαγωνισμός θα επαναληφθεί την 11η Αυγούστου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 – 14:00.

  • Τόπος διεξαγωγής του Διαγωνισμού (και του επαναληπτικού, αν χρειαστεί)  ορίζεται το ίδιο το προσφερόμενο μίσθιο (παλαιό σχολείο Πιτσινιανίκων) στα Πιτσινιάνικα Κυθήρων.

  • Τιμή εκκίνησης ορίζεται το ποσό των 200,00 (διακοσίων) Ευρώ μηνιαίως, πλέον του αναλογούντος τέλους χαρτοσήμου 3,6%.

  • Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ως χώρος κάθε είδους εκπαιδευτικής ή/και καλλιτεχνικής ή/και ψυχαγωγικής δραστηριότητας για παιδιά, ώστε να συνάδει με τον εξ αρχής σκοπό για τον οποίο κατασκευάσθηκε και επί σειρά ετών λειτούργησε (σχολείο) και σύμφωνα με τους ορισμούς της καλής πίστης και των χρηστών και συναλλακτικών ηθών της νήσου των Κυθήρων και του οικισμού των Πιτσινιανίκων.

Σχετική προκήρυξη του προκείμενου διαγωνισμού μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χριστού Πιτσινιανίκων Κυθήρων.

Για πληροφορίες : κ.Εμμανουήλ Καλλίγερος τηλ 27360-38131 & 6945520731.

Πιτσινιάνικα Κυθήρων 26/6/2023

Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eleven + nine =