Πώς βιώνουν τα δύο φύλα τον οργασμό. Ένα θέμα, μέσω του οποίου, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα και βαθύτερα τις ορμονικές, ανατομικές και βιολογικές παραμέτρους που επιδρούν τόσο στην γυναίκα, όσο και στον άνδρα.

Τί είναι ο οργασμός; Με ποια συχνότητα εκδηλώνεται; Γιατί η γυναίκα βιώνει πιο εύκολα πολλαπλούς οργασμούς; Ποιος είναι ο ρόλος της έκκρισης προλακτίνης μετά την εκσπερμάτιση, που επιφέρει ανερεθιστότητα στον άντρα; Ποιο φύλο προσποιείται περισσότερο έναν οργασμό;

Αυτά και άλλα πολύ ενδιαφέροντα σημεία της οργασμικής δραστηριότητας των δύο φύλων, αναλύει στο σημερινό βίντεο, η επιστήμονας Τάνια Μπαταλαμά.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ