deos-perifania

Ντεμπούτο για την εθνική ομάδα του ράγκμπι στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο Rugby League World Cup 2021 που διεξάγεται στα γήπεδα της Αγγλίας.

Η γαλανόλευκη, στην παρθενική της εμφάνιση σε τελική φάση της διοργάνωσης, γνώρισε την ήττα από των εκ των φαβορί Γαλλία με 34-12, στο Eco-Power Stadium του Ντόνκαστερ. Η Ελλάδα είναι στον πρώτο όμιλο με τα μεγαθήρια Αγγλία και Γαλλία καθώς και την Σαμόα, την οποία και αντιμετωπίζει στην δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε, αναμφίβολα, η ανάκρουση των εθνικών ύμνων, με τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να τραγουδούν αγκαλιασμένοι τον “Ύμνο στην Ελευθερία”.

Ξεχωριστή στιγμή και για τα Κύθηρα, μιας και στις φανέλες της ομάδας αναγράφεται το όνομα του νησιού στην θέση του χορηγού. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι βασικός χορηγός της ομάδας είναι ο Κυθήριος δισεκατομμυριούχος Nick Politis, γόνος μεταναστών στην Αυστραλία και ιδιοκτήτης αυστραλιανής ομάδας ράγκμπι, ενώ σε αυτήν αγωνίζεται και ο Liam Sue-Tin, με ρίζες από τα Μητάτα.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ten − three =