australia-kalitero-loukaniko

Το αυθεντικό ελληνικό λουκάνικο κέρδισε την πρώτη θέση στα αυστραλιανά βραβεία αλλαντικών.

Πρόκειται για το ελληνικό λουκάνικο του Andrew Vourvahakis το οποίο αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο λουκάνικο στην Αυστραλία με το βραβείο Champion Award, στον πρώτο διαγωνισμό αλλαντικών «Australian Charcuterie Excellence» που διοργάνωσε το Συμβούλιο της Αυστραλιανής Βιομηχανίας Κρέατος την περασμένη εβδομάδα.

Ο διαγωνισμός αυτός, περιγράφεται ως κορυφαίος στον κλάδο των αλλαντικών, καθώς αναγνωρίζει την ποιότητα και την αριστεία, ενώ παράλληλα ενισχύει την αναγνώριση και τα πρότυπα του κλάδου.

Η εταιρεία τους, Andrew’s Choice, έλαβε 10 χρυσά βραβεία στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Ήταν η μόνη εταιρεία από τους 350 συμμετέχοντες που κέρδισε επίσης δύο πρωτιές, δηλαδή «Champion Award».

«Αυτή είναι μια πολύ περήφανη στιγμή για την τέχνη της ελληνικής αλλαντοποιίας και την ελληνική κουλτούρα και κουζίνα», είπε ο κ. Vourvahakis.

Ο κ. Vourvahakis τόνισε τη σημασία της ευρείας αναγνώρισης του ταπεινού ελληνικού λουκάνικου λέγοντας ότι θα ήθελε «να μοιραστούμε αυτή την επιβράβευση με ολόκληρη την ελληνική κοινότητα, να τη χρησιμοποιήσουμε ως μια ευκαιρία να προωθήσουμε μια νέα εκπαίδευση γύρω από την πλούσια ιστορία και την ποικιλομορφία της ελληνικής κουζίνας».

«Θέλουμε να τους μάθουμε πώς το λένε, πώς να το μαγειρεύουν και πώς να το απολαμβάνουν, όπως και τις πιο κοινές ευρωπαϊκές ποικιλίες λουκάνικου», είπε μιλώντας για την αναγνώριση του ελληνικού λουκάνικου .

Η Andrew’s Choice εισήγαγε το λουκάνικο στη γκάμα των προϊόντων της μόλις πρόσφατα και λέει ότι αυτό έγινε για να τιμήσει την ιστορία της οικογένειας και την ελληνική τους κληρονομιά.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

13 − 7 =