Γιατί είναι σημαντική η ενδυνάμωση των πυελικών μυών στους άνδρες; Ποιος ο ρόλος τους στην αύξηση της στύσης, της σεξουαλικής σφριγηλότητας και της οργασμικής πληρότητας; Πώς βοηθούν στα προβλήματα ακράτειας σε μεγάλες ηλικίες;

Αυτές είναι μερικές από τις παραμέτρους που θίγει η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά στο αποψινό βίντεο, το οποίο παρουσιάζει – όπως και το αντίστοιχο για τις γυναίκες – πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την κατανόηση της νευροφυσιολογίας του ανδρικού φύλου και της γενικότερης εύρυθμης λειτουργίας του εντός της σεξουαλικής εξίσωσης.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

six + fifteen =