george-didimiotis Διδυμιώτης

Την αντίθεσή του στον τρόπο με τον οποίο εξελήφθη ως συμμετοχή η αποχή του από την έκτακτη συνεδρίαση (Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021) με την διαδικασία διά περιφοράς με χρήση email εξέφρασε στο Kythera.News ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Διδιμιώτης. Μας κοινοποίησε μάλιστα το διευκρινιστικό μήνυμα το οποίο απέστειλε εκείνη την ημέρα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Διαβάστε παρακάτω:

Κύριε πρόεδρε και αγαπητοί συνάδελφοι,

με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι στο συμβούλιο δια περιφοράς δεν συμμετείχα. Δήλωσα απών καθώς δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετάσχω με email. Έδωσα την συγκατάθεσή μου στον επικεφαλής της παράταξης Δ.Κοντολέον να δηλώσει την απουσία μου γιατί θεώρησα σωστό και ευγενικό να είναι ενήμερος ο πρόεδρος του συμβουλίου. Αυτό όμως δεν συνιστά συμμετοχή στο συμβούλιο αλλά το αντίθετο. Η αποχή είναι αποχή και όχι «λίγο συμμετοχή».

Με τον παρόν μήνυμα, σας δηλώνω ότι δεν είχα καμιά συμμετοχή στο συμβούλιο και η αναφορά του ονόματός μου στο ηλεκτρονικό μήνυμα του επικεφαλής ήταν μόνο για να δηλώσει την απουσία μου. Παρακαλώ θερμά να λάβετε υπόψη σας τη δήλωση αποχής μου από την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια περιφοράς με τη χρήση email της 27/07/2021.

Με τιμή,
Γιώργος Διδυμιώτης

Σαν υστερόγραφο, επισυνάπτω και την απάντηση του επικεφαλής της παράταξης:

Φτάσαμε στον Αύγουστο και συζητάμε τα αυτονόητα που σε άλλα μέρη έχουν λυθεί αυτά τα θέματα δεκαετίες . Προσωπικά έχω θίξει το θέμα και σαν πολίτης και σαν αιρετός και σαν επαγγελματίας πολλές φορές. Τελικά αποφασίζεται επειδή βρεθήκατε σε αδιέξοδο να δώσουμε λύση με πασαλλείμματα για άλλη μια φορά , προσβάλλοντας την νοημοσύνη των συμπολιτών μας εδώ και καιρό συνεχίζοντας να προσβάλλεται και τους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης επαναφέροντας τα διά περιφοράς με mail .

Προσωπικά απέχω. Είμαι εδώ όμως στο να δίνω λύσεις μόνιμες και πραγματικές μετά από δημόσια διαβούλευση με την κοινωνία και όχι να κάνω του κεφαλιού μου .

Κοντολέων Δημήτρης : Αποχή

Τρυφιλλης Εμμανουήλ : Παρών

Διδυμιώτης Γεώργιος : Αποχή

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

11 − 1 =