Ένα θέμα στην αντρική σεξουαλική επίδοση είναι η γρήγορη εκσπερμάτιση. Στον αντίποδα όμως, συναντάμε την αργή έκδοσή της, την ανεσταλμένη εκσπερμάτιση.

Στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά, μας εξηγεί πώς νιώθουν οι άντρες που αργούν να ολοκληρώσουν. Διαχωρίζει τις έννοιες κορύφωση και οργασμός, επισημαίνει σε ποιο βαθμό και με ποιο τρόπο επηρεάζεται η γυναίκα και φυσικά παρουσιάζει εναλλακτικές και προτείνει τρόπους ώστε η σχέση να βγει από το τέλμα.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × 1 =