Γιατί κάποιοι άνθρωποι προσποιούνται οργασμό; Ποια είναι τα ποσοστά στις γυναίκες και ποια τα αντίστοιχα στους άντρες; Γιατί οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες έχουν μεγαλύτερη τάση να προσποιηθούν στο κρεβάτι; Τι είναι το οργασμικό χάσμα; Γιατί και πώς πρέπει να μιλάμε στην/στον σύντροφό μας όταν καταλαβαίνουμε ότι καταφεύγει σε ψεύτικο οργασμό και γιατί στο σεξ το ζητούμενο θα πρέπει να είναι η απόλαυση και όχι ο οργασμός;

Όλες αυτές -μεταξύ άλλων- τις παραμέτρους ενός πολύ ευαίσθητου θέματος, θίγει στο σημερινό βίντεο η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eleven + 16 =