Αλ. Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης μπλοκάρει τη σύγκληση της Θεσμών και Διαφάνειας γιατί φοβάται τους βουλευτές της ΝΔ

«Μετά από πέντε ημέρες πληροφορήθηκα σήμερα από τον Πρόεδρο της Βουλής, ότι η κυβερνητική πλειοψηφία απορρίπτει το αίτημά μου για έκτακτη σύγκληση της επιτροπής Θεσμών, προκειμένου να ενημερωθούμε από τους καθ’ ύλην αρμόδιους της ΕΥΠ αν παρακολουθούσαν και τον Χρήστο Σπίρτζη», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας στρέφει τα πυρά του στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Ο κ. Μητσοτάκης αρνείται πλέον ακόμα και την πιο αυτονόητη κοινοβουλευτική θεσμική διαδικασία. Ο,τιδήποτε παραπέμπει σε θεσμούς και διαφάνεια του προκαλεί αλλεργία και φόβο. Φοβάται την αλήθεια. Φοβάται την κοινοβουλευτική διαδικασία. Φοβάται ακόμη και τους δικούς του βουλευτές.Που ο ένας μετά τον άλλον, δηλώνουν, πλέον, δημόσια ότι δεν υπάρχει απόρρητο της ΕΥΠ έναντι της Βουλής».

Κλείνοντας υπογραμμίζει: «Ας γνωρίζει ότι όσα αρχεία και να καταστρέψει, όσα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα και να στήσει, τίποτα δε θα μείνει κρυφό. Απλά επιβεβαιώνει την ενοχή του. Και δεν θα γλυτώσει στο τέλος από τις ευθύνες του».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

«Τοπικά προϊόντα» – Μανώλης Χάρος, στην Follow Your Art

Είναι η έκτη φορά που, τον Αύγουστο, ο Μανώλης...

Έκθεση λαϊκής παραδοσιακής ζωγραφικής

Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην έκθεση φερβολιτέ,...

Β-Χοριακή: Πότε γίνεται η εξέταση και πώς ερμηνεύονται τα αποτελέσματα;

Η αναμονή για την επιβεβαίωση μιας εγκυμοσύνης είναι μια...

Φαλλοπλαστική: Πότε ενδείκνυται και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από την επέμβαση

Η σύγχρονη ανδρολογία δεν περιορίζεται μόνο στη θεραπεία παθήσεων...

F/B Πορφυρούσα: Ανακοίνωση περί μη εκτέλεσης δρομολογίου

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα, Πέμπτη...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img