Στο πλαίσιο των εξελίξεων γύρω από το επείγον θέμα της γεώτρησης στην περιοχή των Διακοπουλιανών, η Δημοτική Κοινότητα Καραβά συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα, Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, στις 19:30 στο κοινοτικό γραφείο της περιοχής.

Το ζήτημα της γεώτρησης έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι εκφράζουν βαθιά ανησυχία για τις πιθανές επιπτώσεις στις φυσικές πηγές της περιοχής τους. Η προηγούμενη γεώτρηση στο ίδιο σημείο έχει ήδη προκαλέσει ανησυχίες λόγω πιθανών οικολογικών καταστροφών, γεγονός που ενισχύει την αντίδραση της τοπικής κοινότητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Κοσμά Τζωρτζόπουλου, η παρουσία όλων των κατοίκων είναι επιτακτική για τη λήψη αποφάσεων που θα προστατεύσουν το περιβάλλον και τα συμφέροντα της κοινότητας. Η απουσία μελέτης, όπως αναφέρει κάτοικος, πριν από την έναρξη των εργασιών κινεί υποψίες για τυχόν αδιαφανή κίνητρα, ενώ οι συμμετέχοντες εκφράζουν την ανησυχία τους για την πιθανότητα ότι η απόφαση έχει ήδη ληφθεί ανεξαρτήτως των εκφράσεων της κοινότητας.

Η σημερινή συνέλευση αναμένεται να αποτελέσει τη σκηνή για ένα ζωηρό και ενδιαφέροντα διάλογο, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας κατοίκων και Δημοτικής Αρχής που θα προστατεύσει το μέλλον της περιοχής και των κατοίκων της.

Για περισσότερες πληροφορίες και την παρακολούθηση των εξελίξεων, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παρευρεθούν στη συνάντηση στο κοινοτικό γραφείο του Καραβά στις 19:30 σήμερα το βράδυ.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty + seventeen =