Σάβ, 20 Δεκ 2025
13.5 C
Cythera

Κορονοϊός – Πέτσας: Θα υπάρξουν νέα τοπικά lockdown αν ξεφύγει η κατάσταση

«Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες πηγαίνουμε καλύτερα να διαφυλάξουμε αυτή την εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Για το τί σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση, σε περίπτωση που τα πράγματα γίνουν ανεξέλεγκτα όσον αφορά την διαχείριση του κορονοϊού, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στον ΑΝΤ1.

Οπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν νέα τοπικά lockdown σε περίπτωση που ο κορονοϊός ξεφύγει ξανά. «Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες πηγαίνουμε καλύτερα να διαφυλάξουμε αυτή την εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Αναφορικά με τις περιοχές που δεν έχουν αυξημένο ιικό φορτίο και την άρση του lockdown ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, θα ακολουθηθούν τα γενικά μέτρα και έπειτα θα εξεταστεί η φάση της απελευθέρωσης για κάποιες γεωγραφικές περιοχές και κοινωνικές δραστηριότητες.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

00:02:07

Παραδοσιακή κατοικία στον Ποταμό Κυθήρων

Στην καρδιά του Ποταμού Κυθήρων, ενός από τους πιο...

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κυθήρων: Ευχές

Ο Ναυτικός ΑθλητικόςΌμιλος Κυθήρων,σας εύχεταιχαρούμενες γιορτέςκαι ένα νέο έτος...

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος – Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων: Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου – Μορφωτικού Κέντρου...

Ευχές Διοίκησης και Προσωπικού Τριφυλλείου Νοσοκομείου

Ο Διοικητής και το προσωπικό του Γ.Ν. – Κ.Υ....

«Για τη συνέλευση»

Έλαβα στο κινητό μου μια πρόσκληση για γενική συνέλευση...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img