Αντιοξειδωτικό δροσιστικό ρόφημα κατά του λίπους

Πίνοντας ροφήματα από φρούτα και λαχανικά βοηθάτε το σώμα σας με πολλούς τρόπους. Αποτοξινώνετε και ενυδατώνετε σωστά τον οργανισμό σας, ειδικά κατά την απαιτητική περίοδο του καλοκαιριού, σταματάτε την κατακράτηση υγρών και αυξάνετε την αίσθηση πληρότητας. Και όλα αυτά με έναν ιδιαίτερα απολαυστικό και εύκολο τρόπο.

Ποιο είναι όμως ο πιο γευστικός και αναζωογονητικός αντιοξειδωτικός συνδυασμός που ταυτόχρονα μας βοηθά να κάψουμε λίπος με ταχύτερους ρυθμούς; Αυτό το ρόφημα με το όμορφο ροζ χρώμα, πέρα από υγιεινό είναι απίστευτα δροσιστικό και καλοκαιρινό, μιας και το βασικό του συστατικό είναι το καρπούζι. Μπορείς να το καταναλώνεις καθημερινά είτε το πρωί πριν το πρόγευμα, ή αν προτιμάτε, μεταξύ των γευμάτων.

Θα χρειαστείτε :

2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο καρπούζι
1/2 ψιλοκομμένο αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Ξεφλουδίστε και καθαρίστε τα συστατικά από τους σπόρους τους και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στο μπλέντερ. Προσθέστε το χυμό λεμονιού στο μπλέντερ και αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και μερικά παγάκια. Ανακατέψτε καλά το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές.

Τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία σας το συγκεκριμένο ρόφημα είναι σημαντικά:  το καρπούζι όπως και το αγγούρι, ενυδατώνουν και βοηθούν τον οργανισμό μας να αποβάλλει τις τοξίνες χάρη στην κιτρουλίνη που περιέχουν, συμβάλλοντας αποδεδειγμένα στον καθαρισμό των νεφρών και του συκωτιού. Η προσθήκη χυμού λεμονιού μας τονώνει ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα, ενεργοποιώντας την παραγωγή χολής με σκοπό την διάσπαση των λιπιδίων που έχουμε καταναλώσει. Τέλος το μέλι, παρέχει προστασία και από τα καρδιαγγειακά νοσήματα, καθώς διαλύει τα λιπώδη κύτταρα και μειώνει τη χοληστερόλη. Η υγιεινή και γευστική αυτή συνταγή περιέχει λίγες θερμίδες, ενώ παράλληλα θα σας κρατήσει χορτάτους.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο

Ελικόπτερο κατέπεσε στη Σίφνο στην περιοχή Θόλος κοντά στο...

Monsieur Minimal live στα Κύθηρα

Ο Monsieur Minimal γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου, πολυ-συμμετοχικού...

2η Ανοιχτή Επιστολή Simone Perotti (en)(it)

Στη Σάμο φέτος οι τουρίστες είναι λίγο λιγότεροι από...

Πρόωρες εκλογές; Τα email του ΥΠΕΣ στους εκλογείς του εξωτερικού και η χρονική συγκυρία

Νέα συζήτηση γύρω από τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις...

Εικαστική Έκθεση: «Αρχεία της Στάχτης»

Οι πολυθεματικές δράσεις «Μετά τη Στάχτη – Τέχνη, Μνήμη...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img