Ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς & Νήσων, κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης,  πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, με το Διοικητή, κ. Χρήστο Ροϊλό, και τους Υποδιοικητές, κ.κ. Περικλή Αλεβίζο και Μαρία Δίπλα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη αντιμετώπισης της υποστελέχωσης των κέντρων υγείας και των περιφερειακών ιατρείων της Περιφέρειάς μας, και ιδίως της Αίγινας και της Τροιζήνας (Γαλατά και Μεθάνων).

Για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης του Πολυδύναμου Ιατρείου των Σπετσών, ο κ. Μπουτσικάκης έθεσε μετ’ επιτάσεως το διαχρονικό αίτημα του Δήμου και των κατοίκων του νησιού για μεταφορά του ιατρείου από την 6η ΔΥΠΕ (Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου – Δυτικής Ελλάδας) στη 2η ΔΥΠΕ (Πειραιώς και Αιγαίου), καθώς εξάλλου οι Σπέτσες ανήκουν διοικητικά στην Περιφέρεια Α΄ Πειραιώς και Νήσων.

Ο κ. Μπουτσικάκης δεσμεύθηκε να συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο την ενίσχυση των κέντρων υγείας και των περιφερειακών ιατρείων μας, αναλαμβάνοντας κάθε αναγκαία πρωτοβουλία, ώστε όλοι όσοι βρίσκονται στην Περιφέρεια Α΄ Πειραιώς και Νήσων να απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three − two =