Πλακιωτάκης: Απαγορεύτηκε η επιβίβαση σε πάνω από 12.000 άτομα- Επιστροφή μόνο με self test

Οι έλεγχοι στους ταξιδιώτες θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί και πλήρεις, και θα συνεχιστούν καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού τόνισε  ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν επετράπη η επιβίβαση σε πάνω από 12.000 άτομα από τότε που ανέλαβε το λιμενικό τους ελέγχους και ότι υπάρχει έτοιμο επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο θα απαπτυχθεί τις επόμενες μέρες, για την ενίσχυση των λιμεναρχείων κατά την επιστροφή των ταξιδιωτών από τα νησιά.

Ο υπουργός διευκρίνισε, μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, ότι η διενέργεια self test είναι υποχρεωτική για όλους τους ταξιδιώτες που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, κατά την επιστροφή τους από τα νησιά στις πόλεις.

Σημείωσε ότι κατά τη μετάβαση στα νησιά το self test δεν γίνεται δεκτό για τους ταξιδιώτες άνω των 17 ετών που θα πρέπει να επιδεικνύουν μοριακό ή rapid test.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Θετικά είναι τα πρώτα στοιχεία για την τουριστική χρονιά φέτος στην Κρήτη

Θετική εικόνα για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου...

Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη “Γαλάζια Πατρίδα”

Η αναβολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τη «Γαλάζια...

Θέμα παράτασης για το αποχετευτικό στη Δημοτική Επιτροπή Κυθήρων

Σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων παραπέμπονται...

Γ.Ν. – Κ.Υ. Κυθήρων: Οι τελευταίες ανακοινώσεις και δραστηριότητες της Διοίκησης

Σειρά ανακοινώσεων εξέδωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου -...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img