Ο Λευτέρης Πετρούνιας μας μαθαίνει το θρυλικό planche

Εκεί ψηλά με τον καλύτερο. Για να φτάσουμε όμως στα ψηλά, είναι αναγκαίο να ξεκινήσουμε από τα χαμηλά. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η παρέα του, μας ξεναγούν στον θαυμαστό κόσμο της ενόργανης γυμναστικής και μας συστήνουν την δυσκολότερη ίσως άσκησή της. Το planche. Ή αλλιώς, το ψαράκι. Μια άσκηση, την οποία ο πρωταθλητής μας εκτελεί στην εντέλεια πάνω στους κρίκους.

Σήμερα, θα μας δείξει όλα τα progressions, που αν τα ακολουθήσουμε, θα μπορέσουμε να ανεβούμε ένα ένα τα επίπεδα, αρχής γενομένης από το έδαφος. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Θέλει προσήλωση στον στόχο, υπομονή, επιμονή, εφαρμογή βασικών τεχνικών (hollow body, μόχλευση) και φυσικά χρειάζεται τον απαραίτητο χρόνο για να διαβούμε όλα τα στάδια: tuck, straddle, full planche.

Ο Λευτέρης μας περιμένει, να σηκωθούμε από τον καναπέ και να κατακτήσουμε την πρώτη και μεγαλύτερη μας νίκη. Αυτήν ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Απαγόρευση πρόσβασης στην παραλία Λυκοδήμου για λόγους ασφαλείας

Ανακοινώνεται ότι η πρόσβαση και παραμονή λουομένων και πολιτών...

Αγώνες επίδειξης και αυλαία για την Ακαδημία Κολύμβησης του ΝΑΟΚ στο Καψάλι

Με αγώνες επίδειξης ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος μαθημάτων της...

Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τον Νικόλαο Τριφύλλη και τους Ευεργέτες των Κυθήρων στον Ποταμό

Αρχιερατικό Μνημόσυνο στη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη της νήσου,...

Η «Αριστεία» των Αχρήστων

Μπαίνοντας στον τελευταίο μήνα της τουριστική σεζόν και τα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img