roussou-manolakos

Στο Piraeus Press απάντησε αποκλειστικά η Ζωή Ρούσσου, πρώτη επιλαχούσα της ΝΔ στην Α’ Πειραιά και Νήσων, σχετικά με τα σενάρια υποψηφιότητάς της με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, αλλά και σχετικά με την υπόθεση Μανωλάκου.

Σε ερώτηση του Piraeus Press, η κ. Ρούσσου ήταν κατηγορηματική ότι δε θα είναι υποψήφια με την Ελληνική Λύση στην Α Πειραιά και Νήσων, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για παρερμηνείες.

Σχετικά με την υπόθεση Μανωλάκου, εν ενεργεία Βουλευτή της ΝΔ στον Πειραιά, η κ. Ρούσσου επανέρχεται δριμύτερη, υποστηρίζοντας πως αυτή τη φορά υπάρχουν νέα σοβαρά στοιχεία που θα αποδείξουν το κώλυμα εκλογιμότητάς του.

Σύμφωνα με την πολιτεύτρια της ΝΔ, στις 18-5-2022 στο ΑΕΔ, εκδικάστηκε η νέα αίτησή της με την οποία ζήτησε την ανατροπή της υπ’αριθμ. 15/2020 απόφασης του ΑΕΔ και την ακύρωση της εκλογής του κ. Νίκου Μανωλακου, λόγω ανεύρεσης νέων κρίσιμων στοιχείων που αποδεικνύουν το κώλυμα εκλογιμότητας του.

Όπως εκτιμά το Piraeus Press, ένα χρόνο πριν τις Εθνικές Εκλογές, τα πράγματα στον Πειραιά φαίνεται ότι παίρνουν άλλη τροπή και η πιθανότητα ανατροπής των δεδομένων μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ…

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − 5 =