dimotiki vivliothiki
Με όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό διοργανώθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κούλας Κασιμάτη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κυθήρων. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Η Ανακοίνωση

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κυθήρων η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ομότιμης Καθηγήτριας κας. Κούλας Κασιμάτη «Κυθηραϊκές προσωπικότητες στα παροικιακά κέντρα της Οθωμανικής επικράτειας 18ος-20ος αι.». Η παρουσίαση έγινε με μέριμνα της Εταιρείας Κυθηραϊκών Μελετών και του ΚΙΠΑ και υπό την αιγίδα του Δήμου Κυθήρων και με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου «ΒΙΒΛΙΟΓΑΤΟΣ».
Την προσεχή Παρασκευή 30/7 και ώρα 20:00 μ.μ., στον ίδιο χώρο, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Σταυρούλας Φατσέα «Ορχιδέες των Κυθήρων». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κυθήρων και με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου «ΒΙΒΛΙΟΓΑΤΟΣ». Την εκδήλωση θα μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο 70 καθήμενοι, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας».
blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 + fifteen =