metro-athina

Στην βάση του bullying, την προσβολής της τιμής αλλά και της χειροδικίας, πρόκειται να κινηθεί η υπερασπιστική γραμμή των δύο ανηλίκων αδελφών που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη του μετρό. 

«Συγγνώμη για την πράξη μας αλλά μας προκάλεσε ο σταθμάρχης βρίζοντας το σπίτι μας…» Αυτό είναι το κεντρικό ύφος της τακτικής που θα ακολουθηθεί από τους συνηγόρους των δύο, οι οποίοι απολογούνται σήμερα, Τρίτη, 19/01/21, για το συμβάν.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινούνται και οι δηλώσεις της μητέρας των ανηλίκων, η οποία όπως δήλωσε στο MEGA, γνωρίζει το ποιόν των παιδιών της και είναι αποφασισμένη να παλέψει για αυτά.

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι. Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης».

Οι δύο δράστες, οι οποίοι διακρίνονται σε βίντεο να χτυπούν με απίστευτη μανία τον μεσήλικα σταθμάρχη, βαρύνονται με τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος και για απείθεια, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα.

Μετά το πέρας της απολογίας τους ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση τους.

Στην ίδια υπόθεση, κατηγορείται για δύο πλημμελήματα – που αφορούν παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία -, και ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ.

«Μην κάνουν το αστείο και κουνήσουν απ’ το σπίτι, αν δεν μιλήσεις με τον δικηγόρο. Ούτε, τι να σου πω, να πετάξουν τα σκουπίδια», είχε προειδοποιήσει ο 26χρονος ειδικός φρουρός τη μητέρα των δύο ανηλίκων.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × 5 =