Διέψευσε on camera o πατέρας Νικόλαος από τον Κολωνό τις φήμες που διακινήθηκαν μέσω social media ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για την υπόθεση της 12χρονης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιερέας τόνισε «όλα όσα ακούστηκαν ήταν εσφαλμένα. Ούτε επιχείρησα να αυτοκτονήσω ούτε έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο ούτε λιποθύμησα.

Καταδικάζω την ελεεινή ενέργεια του βιασμού. Αλλά να θυμάστε ότι έχουμε και εμείς οικογένειες και πλέον βιαζόμαστε και εμείς. Παρακαλώ τα ΜΜΕ να μάς αφήσουν ήσυχους, έχω δύο παιδιά και τρία εγγόνια.

Συνέχισε ως εξής: “Τον Μίχο τον συναντούσα 3-4 φορές το χρόνο, κυρίως όταν γιόρταζε ο ναός. Συναντήθηκα μαζί του έξω από το μαγαζί του με άλλα 60 άτομα. Του είχαμε μία υποχρέωση γιατί έδινε καθαριστικά το ναό, προφανώς ήθελε να φτιάξει το προφίλ του.

Το κορίτσι το 12χρονο δεν το ξέρω καθόλου. Αν έκανε ιερέας αυτό το πράγμα να καεί στο πυρ το εξώτερον. Αλλά όχι να γίνει αυτό που έγινε χθες που με έπαιρναν φίλοι και συγγενείς τηλέφωνο για να διαπιστώσουν αν είμαι καλά. Αυτό δεν είναι βιασμός;

Εχω λοιπόν στείλει εξώδικα εκεί που χρειάζεται για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven + three =