xekina-i-kataskevi-7-neon-paidikon-xaron-sta-kythira

Στην κατασκευή 7 νέων παιδικών χαρών στο νησί των Κυθήρων, προχωρά ο Δήμος. Το έργο, με συνολικό προϋπολογισμό, 240.000€, καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος του από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών και προβλέπει την τοποθέτηση νέων πιστοποιημένων και ασφαλών οργάνων παιδικών χαρών σε διάφορα σημεία του νησιού.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου.

«Υπεγράφη από το Δήμαρχο Κυθήρων κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη και τον Πρόεδρο της αναδόχου εταιρείας ΖΙΤΑΚΑΤ ΑΤΕΒΕ κ. Διονύσιο Ζαφειρόπουλο η σύμβαση για την κατασκευή 7 νέων παιδικών χαρών στο νησί μας. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 240.000€, εκ των οποίων ποσό 204.000€ καλύπτεται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Προβλέπεται η προμήθεια και τοποθέτηση νέων πιστοποιημένων και ασφαλών οργάνων παιδικών χαρών στον Κάλαμο, τον Καραβά, το Διακόφτι, το Λιβάδι (σε χώρο πλησίον του γηπέδου που παραχωρήθηκε από τον Ι.Ν. Παναγίας Κοντελετούς), τα Λογοθετιάνικα, τα Φριλιγκιάνικα και το Κεραμωτό.

Παράλληλα, ο Δήμος μας προετοιμάζει ακόμα μία μελέτη για νέες παιδικές χαρές στον Ποταμό (στη θέση του πρώην Νηπιαγωγείου) και στα Μητάτα (σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από τον τοπικό Σύλλογο) καθώς και για ορισμένες επιπλέον εργασίες στις ήδη αναβαθμισμένες παιδικές χαρές των Κοντολιανίκων, της Αγ. Πελαγίας, του Αβλέμωνα και του Ποταμού, που θα υποβληθεί για χρηματοδότηση στο Πράσινο Ταμείο.»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 4 =