Work from home

Μια τάση που έχει αρχίσει να αυξάνεται τα τελευταία χρόνια είναι η εξ αποστάσεως εργασία η αλλιώς γνωστό ως work from home. Όσο αναπαυτικό και να ακούγεται να δουλεύουμε μέσα στην άνεση του  ίδιου μας του σπιτιού, αν δεν έχουμε έναν οργανωμένο χορό και δεν προμηθευτούμε  τα απαραίτητα έπιπλα και εξοπλισμό μπορεί τελικά να μην καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της εργασίας μας. Πως λοιπόν θα δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό και άνετο γραφείο μέσα στο χώρο του σπιτιού μας;

Αρχικά πρέπει να βρούμε το μέρος στο οποίο θα οργανώσουμε το γραφείο μας. Το μέρος αυτό καλό θα ήταν να έχει καλό φωτισμό και ιδανικά να βρίσκεται κοντά σε κάποιο παράθυρο ώστε να εισέρχεται και φως από τον ήλιο μέσα στη μέρα. Το φυσικό φως και γενικότερα ένα καλά φωτισμένος χώρος μας βοηθά να εργαστούμε με περισσότερη ενέργεια, να αυξήσουμε την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα μας. Ένας χώρος με λιγότερο φως μπορεί να οδηγήσει στη μείωση της παραγωγικότητας αλλά και να επιβαρύνει τα μάτια μας όποτε είναι αρκετά σημαντικά η επιλογή του χώρου που θα οργανώσετε το γραφείο σας καθώς και η επιλογή των φωτιστικών.

Αφού έχετε επιλέξει που θα δημιουργήσετε το δικό  σας home office και έχετε μετρήσει τις διαστάσεις του χώρου που έχετε στη διάθεση σας πρέπει να βρείτε τα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ που θα τοποθετήσετε στο χώρο σας.

Κατά την επιλογή επίπλων γραφείου προσπαθήστε να συνδυάσετε πολλαπλές λειτουργίες. Παραδείγματος χάρη το γραφείο σας να περιέχει αρκετό χώρο ώστε να τοποθετήσετε το laptop σας, ειδική θύρα για να εισέρχονται τα καλώδια που χρησιμοποιείτε, χώρους αποθήκευσης αλλά και να διαθέτει μεγάλη επιφάνεια ώστε να διατηρείτε οργανωμένα τα αντικείμενα σας.

Όσο αναφορά την καρέκλα, μια εργονομική καρέκλα με ρυθμιζόμενη κλίση λαιμού και πλάτης είναι ιδανική ώστε να ρυθμίζετε οι ίδιοι τη στάση του σώματος σας και να είστε άνετα κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Ένας πίνακας ανακοινώσεων πάνω από το γραφείο και μερικά post it είναι μια αγορά η οποία αναμφισβήτητα θα σας λύσει τα χέρια. Θα μπορείτε να διατηρείτε οργανωμένα τις σκέψεις σας, τις σημαντικότερες εργασίες σας και να συμβαδίζετε πάντα με το πρόγραμμα σας.

Μέσα στο χώρο του γραφείου σας βέβαια δεν πρέπει να λείπει και μια προσωπική σας πινελιά. Μπορείτε πάνω στο γραφείο η στο τοίχο σας να τοποθετήσετε μια φωτογραφία των αγαπημένων σας, ένα μικρό διακοσμητικό ή ένα φυτό εσωτερικού χώρου ώστε να φωτίσετε το χώρο δονώντας του λίγη ζωντάνια.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 4 =