Κυθηραϊκά

Στην ετήσια γιορτή της δημοσιογραφίας, που φέτος διανύει την 37η περίοδο απονομής των βραβείων από το Ίδρυμα προαγωγής της δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση, βραβεύθηκε και η εφημερίδα ΚΥΘΗΡΑΪΚΑ. Η εφημερίδα έλαβε το θεσμοθετημένο από την Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου βραβείο με την επωνυμία «Βλ. Σωκρατίδης», το οποίο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας και μέλος της ΕΔΙΠΤ Π.Ε.Καλλίγερος.

Σημειώνεται ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν έγινε απονομή λόγω της πανδημίας και η φετινή καθυστέρησε χρονικά για τον ίδιο λόγο. Η κριτική επιτροπή που επέλεξε την εφημερίδα ΚΥΘΗΡΑΪΚΑ από τον επαρχιακό και περιοδικό τύπο έλαβε υπ’ όψιν την πολύχρονη δημοσιογραφική παρουσία της εφημερίδας, τη συνέπεια στο χρόνο κυκλοφορίας, τη σωστή χρήση της γλώσσας και άλλες παραμέτρους. Φέτος η εφημερίδα συμπληρώνει τον 35ο χρόνο κυκλοφορίας και ήταν πάντοτε συνεπής στο μηνιαίο ραντεβού της με τους αναγνώστες της ακόμη και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Την απονομή των βραβείων έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Αικ. Σακελλαροπούλου και οι παριστάμενοι υπουργοί, εκπρόσωποι των κομμάτων και άλλοι επίσημοι.

Στην εκδήλωση, που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο, παραβρέθηκαν, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νικ. Κακλαμάνης, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής και πλήθος δημοσιογράφων.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ)

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − 13 =