volos-adelfi-dikigorou

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του στο Βόλο, πριν από 12 χρόνια είχε δολοφονήσει και την ηλικιωμένη μητέρα του δικηγόρου του.

Για την υπόθεση μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα αδέλφια του δικηγόρου, τα οποία ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Ούρλιαζα όταν μου είπε ο αδελφός μου, ο δίδυμος, ο δικηγόρος τι είχε συμβεί. Συνέχεια ψάχναμε την υπόθεση. Περιμένω από την αστυνομία να μου αποδείξει τις ικανότητές της. Ηξερα ότι ήταν σεσημασμένος», είπε η αδελφή του δικηγόρου.

«Ηξερα ότι ήταν ένα σεσημασμένο πλάσμα που είχε δικηγόρο τον αδερφό μου, δεν έχει ξεκινήσει τίποτα από την υπόθεση, τη δική μας υπόθεση, όντας ο δράστης στον Κορυδαλλό, το έργο της αστυνομίας είναι να ανοίξει την υπόθεση και να μου αποδείξει την ικανότητά της. Συνέχεια ψάχναμε την υπόθεση. Ας φάει την ποινή του για τη νονά μας και έρχεται και η σειρά μας», πρόσθεσε η αδερφή του δικηγόρου.

Στη συνέχεια ο αδελφός του δήλωσε δικαιωμένος λέγοντας συγκεκριμένα «νιώθω δικαιωμένος που αποκαταστάθηκε το όνομα και η τιμή της μητέρας μου. Ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη», κατέληξε.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − nine =