volos-egkyos

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στον Αλμυρό, όταν γυναίκα σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης στο δεύτερό της παιδί, ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου.

Εκεί, η νεαρή γυναίκα εξετάστηκε από γυναικολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο που κυοφορεί. Παράλληλα, αναζητείται στέγη για το μόλις 17 μηνών πρωτότοκο παιδί της οικογένειας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.gr, ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας από τον Βόλο έδωσε εντολή στο Νοσοκομείο να βρεθεί τρόπος, ώστε το μικρό παιδί να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του, δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλος κοντινός συγγενής του ζευγαριού για να αναλάβει την φιλοξενία του.

Το παιδί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας taxydromos.gr, μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του. Το παιδάκι δείχνει τρομαγμένο και το προσωπικό του νοσοκομείου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κάνει να νιώσει καλύτερα. Η μητέρα θα παραμείνει υπό παρακολούθηση εντός του νοσοκομείου για άλλο ένα 24ωρο, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο δεν διατρέχουν περαιτέρω κίνδυνο. Ο σύζυγος έχει συλληφθεί.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × five =