Λάβαμε ενημέρωση από το γραφείο τύπου της Αντιπεριφέρειας Νήσων για την επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη στα Κύθηρα.

Επίσκεψη στα Κύθηρα θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 27 Οκτωβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη εν όψει των επετειακών εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα παρευρεθεί στην επίσημη Δοξολογία  στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Εσταυρωμένου Χριστού Χώρας Κυθήρων, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώον Πεσόντων της Πλατείας Στάη και κατάθεση στεφάνων από την Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη και τον Διοικητή Ναυτικού Παρατ/ρίου Κυθήρων Πλωτάρχη κ. Εμμανουήλ Αμπλιανίτη. Οι επετειακές εκδηλώσεις θα τελεστούν με πλήρη εφαρμογή των ειδικών μέτρων για την αποτροπή του κινδύνου διασποράς του covid-19.

Η κ. Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη κατά την παραμονή της στα Κύθηρα πρόκειται να συναντηθεί με τοπικούς φορείς του νησιού. Τέλος, η αναχώρηση της έχει προγραμματισθεί για την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − 5 =