vanessa raikou el sol hotel kapsali kythira

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η ξενοδόχος κα Βανέσσα Ράικου, η οποία είναι μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων συντάσσεται απόλυτα με την άποψη που κατέθεσε σήμερα στο Kythera.News το μέλος κος Επαμμεινώνδας Σταμάτης και ζητά από τον πρόεδρο κο Ευάγγελο Λουράντο να πάρει θέση στο φλέγον ζήτημα της Χύτρα και να συγκαλέσει εκτάκτως τηλεδιάσκεψη του οργάνου και δίαλογος με την ΕΕΠΚΑ. Ασκεί σκληρή κριτική για το θέμα και καλεί τα μέλη της επιτροπής να πάρουν θέση. Διαφορετικά …«καλύτερα να το διαλύσουν».

Διαβάστε την ανάρτησή της:

Ως μέλος και εγώ της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Σταμάτη και παρακαλώ άμεσα τον Πρόεδρο της Τουριστικής επιτροπής κ. Ευάγγελο Λουράντο να πάρει θέση και να συγκαλέσει άμεσα τηλεδιάσκεψη, γιατί δυστυχώς οι καιροί αυτό επιτρέπουν αλλά ευτυχώς η τεχνολογία μας βοηθάει, με τους αρμοδίους της ΕΕΠΚΑ διότι θεωρώ ότι για κάποια πράγματα που αφορούν τον τουρισμό του νησιού μας πρέπει να συζητιούνται με τους ανάλογους του κλάδου πριν βγουν αποφάσεις. Κάποια πράγματα πάνω στο νησί πρέπει να τα προωθούμε και μόνο!! Και ας μην κερδίζουν όλοι από αυτά …κερδίζει όμως ο τουρισμός μας, όπως τα μονοπάτια , η Νεράιδα, το Σπήλαιο… η Χύτρα… Δεν είναι όλα για πούλημα και ακόμη και αν στέκει ΝΟΜΙΚΑ δεν στέκει ΗΘΙΚΑ.
Παρακαλώ και τα υπόλοιπα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής να πάρουν θέση αλλιώς καλύτερα να το διαλύσουμε …και εγώ πρώτη!!!

Δείτε εδώ την ανάρτηση της κυρίας Ράικου όπως δημοσιευτηκε στο Facebook. 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three − one =