johnny-depp

Με την καριέρα του Τζόνι Ντεπ να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς μετά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρωτήθηκαν εάν θα σκεφτόταν να επιστρέψει στο franchise των Πειρατών της Καραϊβικής για να υποδυθεί ξανά τον Τζακ Σπάροου.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Τζόνι Ντεπ είχε δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει μια έκτη ταινία, αλλά αυτή την εβδομάδα, πληροφορία που διέρρευσε, έκανε λόγο για νέο συμβόλαιο με τη Disney καθώς και για αμοιβή – μαμούθ, 301 εκατομμυρίων δολαρίων (284 εκατ. ευρώ).

Με αποτέλεσμα εκπρόσωπος του ηθοποιού να απαντήσει με την παρακάτω λιτή ανακοίνωση: «Στημένο».

Και αυτό γιατί στο παρελθόν όχι μόνο ο Τζόνι Ντεπ υπήρξε ξεκάθαρος ότι δεν επιθυμεί να υποδυθεί και πάλι τον «Κάπτεν Τζακ Σπάροου», αλλά ούτε και ο παραγωγός Τζέρι Μπρούκχαιμερ τον υπολογίζει στα επόμενα σχέδια του, ενώ και το μέλλον μια νέας ταινίας παραμένει για την ώρα άγνωστο.

Ο βετεράνος παραγωγός επιβεβαίωσε επίσης ότι υπάρχουν δύο ξεχωριστά σενάρια για τους «Πειρατές της Καραϊβικής», που αυτή την στιγμή βρίσκονται στην κατοχή της Disney. Ένα από αυτά φέρεται να έχει έναν χαρακτήρα που υποδύεται η Μάργκοτ Ρόμπι και να αποτελείται κυρίως από γυναικείο καστ. Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει άμεσα τη συμμετοχή της, αλλά η απάντηση που έδωσε υποδηλώνει ότι συναντήθηκε με το στούντιο και την παραγωγή και συζήτησαν ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Οι λάτρεις των Πειρατών της Καραϊβικής είχαν ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με τη συμμετοχή της Μάργκοτ Ρόμπι καθώς θα προτιμούσαν να δουν τον Τζόνι Ντεπ να πρωταγωνιστεί στην έκτη ταινία, όπως αποδεικνύεται και από τη σχετική καμπάνια με περισσότερες από 700.000 υπογραφές.

Ο ίδιος ο ηθοποιός, ενώ βρισκόταν στο δικαστήριο, αποκάλυψε ότι είχε τις δικές του ιδέες για το πώς θα έπρεπε να ολοκληρωθεί ο χαρακτήρας του Τζακ Σπάροου, κάτι για το οποίο η Disney βρισκόταν σε συζητήσεις μαζί του.

Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Τζόνι Ντεπ δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιστρέψει ακόμα και αν η πρόταση των 301 εκατομμυρίων δολαρίων είναι αληθινή.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve + 3 =