jada-pinkett-smith

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό της Κυριακής κατά την τελετή των βραβείων Όσκαρ και τον σύζυγο της Γουίλ Σμιθ, να χαστουκίζει επί σκηνής τον παρουσιαστή Κρις Ροκ, όταν ο τελευταίος αστειεύτηκε για το ξυρισμένο της κεφάλι.

«Τώρα είναι η στιγμή να επουλωθούν πληγές και είμαι έτοιμη γι′ αυτήν», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χωρίς κάποια φωτογραφία να την συνοδεύει.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Red Table Talk», έχει επανειλημένως αναφερθεί στην μάχη που δίνει με την αλωπεκία που προκαλεί την απώλεια των μαλλιών της.

Ενώ λίγες μέρες πριν την απονομή των βραβείων Όσκαρ αναφέρθηκε στο νέο νομοσχέδιο «Crown Act», που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και απαγορεύσει οπιαδήποτε διάκριση στα μαλλιά.

«Την εποχή που ξεκίνησα στο Χόλιγουντ, ούσα μαύρη γυναίκα, έπερεπε να προσέχω τα μαλλιά μου να θυμίζουν ευρωπαϊκή κουπ. Αυτό ήταν δύσκολο για μένα, γιατί μου άρεσε το φυσικό τους στυλ, άγριο και σγουρό. Κανείς όμως δεν το ήθλελε. Έτσι,έπρεπε πάντα να φτιάχνω τα μαλλιά μου με τρόπους που δεν μου φαινόταν φυσικός, επειδή προσπαθούσα να ακολουθώ τις νόρμες των στούντιο».

«Ακόμα και όταν έκανα φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού, μου έλεγαν ”όχι, πρέπει να είναι ίσιο”. Το αποδεχόμουν, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα. Έτσι άρχισα να μαθαίνω να λέω όχι, κάτι που σήμερα με κάνει να νιώθω ελεύθερη. Και πραγματικά δεν με νοιάζει πως βλέπει κανείς το ξυρισμένο μου κεφάλι. Αδιαφορώ. Εγώ πάντως είμαι ερωτευμένη μαζί του».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 + seven =