απορίμματα

Ο Δήμος Κυθήρων προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με την αποκομιδή ανακύκλωσης και ογκωδών αντικειμένων:

Λόγω λήξης των συμβάσεων εργασίας του έκτακτου προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών, θα υπάρξουν τροποποιήσεις δρομολογίων στην αποκομιδή ανακύκλωσης και ογκωδών αντικειμένων.

Η προκήρυξη πρόσληψης νέου εποχιακού προσωπικού ΙΔΟΧ (με διάρκεια συμβάσεων 8 μήνες) θα εκδοθεί εντός της εβδομάδος, όμως θα απαιτηθούν περίπου 3 εβδομάδες για την πρόσληψη και ανάληψη υπηρεσίας του νέου προσωπικού.

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε τους δημότες να περιορίσουν την απόθεση ογκωδών αντικειμένων, προϊόντων ΑΕΚΚ και υλικών ανακύκλωσης, μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης. Τα δρομολόγια αποκομιδής οικιακών απορριμμάτων δεν επηρεάζονται.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στην ανακύκλωση, απευθύνουμε έκκληση προκειμένου η απόθεση των χάρτινων κιβωτίων στους μπλε κάδους να πραγματοποιείται όπως προβλέπεται, δηλαδή τα κιβώτια να τοποθετούνται σπασμένα και διπλωμένα και όχι ολόκληρα. Επιπλέον, όταν υπάρχει ανάγκη απόθεσης ογκωδών αντικειμένων και προϊόντων ΑΕΚΚ πρέπει οπωσδήποτε να προηγείται συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 2 =