ellikar-vravefsi-gavriil-psarra

Δελτίο Τύπου για την βράβευση του καρδιολόγου, κ. Γαβριήλ Ψαρρά, από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, ΕΛ.Ι.ΚΑΡ., εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κυθήρων “Τριφύλλειο”.

Σε αυτό, αναφέρεται:

«Στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 και επί τη ευκαιρία των 30 ετών από την ίδρυση του Ελληνικού  Ιδρύματος Καρδιολογίας ΕΛ.Ι.ΚΑΡ., βραβεύτηκε ο καρδιολόγος του Νοσοκομείου μας κ. Γαβριήλ Ψαρράς για την 25ετή συνεργασία του με το Ίδρυμα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ως επίτιμος Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδης, ο Υπ. Εργασίας κ. Κ. Χατζηδάκης, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθ. Δημόπουλος και πλήθος καθηγητών Ιατρικής.

Την απονομή στον κο Ψαρρά, έκανε ο καθηγητής Καρδιολογίας κ. Κων/νος Τούτουζας.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ Τριφύλλειο, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την βράβευση:

“Είναι γνωστές σε όλους τους Κυθήριους και όχι μόνο, οι ιατρικές δυνατότητες , η αφοσίωση στο καθήκον και η αγάπη για τον ασθενή και τα Κύθηρα του κου Γαβριήλ Ψαρρά.

Ο κος Ψαρράς, έχει δώσει την ψυχή του στο Νοσοκομείο μας και χαίρομαι που το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ αναγνώρισε την προσφορά του και τον τίμησε.  Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος καθώς ήμουν ο Διοικητής που τον όρκισε πριν 15 χρόνια στο Νοσοκομείο Κυθήρων , όπου συνεχίζει να προσφέρει υπεύθυνα τις επιστημονικές και θεραπευτικές του υπηρεσίες σε όσους τις έχουν ανάγκη”.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Γεώργιος Απ. Μεγαλοκονόμος»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen + sixteen =