Τρεις ακόμη υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν από τον συνδυασμό «Καινούργια Μέρα» του Δημάρχου Κυθήρων Ευστράτιο Χαρχαλάκη για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Ας διαβάσουμε την παρουσίασή τους:

ΣΟΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γεννήθηκε στα Κύθηρα το 1970 και είναι απόγονος του πρωτοπόρου του ηλεκτρισμού στο νησί, του Θεόδωρου Ι. Σουρή, ο οποίος ίδρυσε την «Ηλεκτρική Ποταμού» το 1933, μία από τις πρώτες και ελάχιστες μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος προπολεμικά στην Ελλάδα. Από μικρή ηλικία, εκτός από την αγάπη του για το νησί μας, ανακάλυψε και ανέπτυξε την αγάπη του για την τεχνολογία και όπως λέει συχνά ο ίδιος, “μάλλον λόγω του DNA του παππού”. Αποφοίτησε από την Πρότυπο Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης και ξεκίνησε τις σπουδές του στην Επιστήμη των Υπολογιστών οι οποίες ολοκληρώθηκαν σε Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Συνέχισε την επιμόρφωσή του με διεθνείς πιστοποιήσεις στην Διαχείριση Έργων (Project Management) Πληροφορικής, αντικείμενο για το οποίο εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην Κεντρική Ευρώπη σε διάφορες χώρες για πολύ σημαντικές πολυεθνικές εταιρίες, όπως η Deutsche Telekom, η HUAWEI και η Αμερικανική ΑΤ&Τ, στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών και της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ). Η επιστροφή του στην Ελλάδα, σηματοδότησε μια νέα επαγγελματική αρχή με αντικείμενο τα έργα Πληροφορικής στον Τραπεζικό κλάδο, έχοντας ήδη αναλάβει σημαντικά έργα Πληροφορικής για τις Τράπεζες Πειραιώς και Alpha Bank. Η αγάπη του για το νησί μας, τον έφερε στη λίστα υποψηφίων του συνδυασμού μας με διάθεση για προσφορά και ανεξάντλητη ενέργεια για τα κοινά οράματα του τόπου μας.

 

ΜΑΡΙΑ ΛΥΓΟΨΥΧΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η Μαρία Λιγοψυχάκη είναι κόρη του επί 40 έτη ιερέως του Αγίου Μύρωνος Αντικυθήρων π. Αντωνίου Λιγοψυχάκη και της Αγγελικής Γαλανάκη από τα Γαλανιανά Αντικυθήρων. Έχει σπουδάσει λογιστική και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Τα πρώτα παιδικά της χρόνια έζησε στα Αντικύθηρα και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα με την οικογένειά της στον Πειραιά. Σε κάθε ευκαιρία επισκέπτεται το νησί των Αντικυθήρων και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα αλλά και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου. Η αγάπη και το πάθος της για τον τόπο καταγωγή της την ώθησαν να αποδεχθεί την πρόταση του παιδικού της φίλου και Δημάρχου κ. Χαρχαλάκη για να ενταχθεί στην παράταξή μας ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αντικυθήρων.

ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Η Αμαλία Κομηνού γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κύθηρα το 1960. Πήγε στην Αυστραλία για εργασία με τον σύζυγο της όπου και παρέμεινε για 12 χρόνια διατηρώντας κατάστημα στο Sydney και στο Brisbane. Επέστρεψε στα Κύθηρα το 1989 οπού και διαμένει έκτοτε με τον άντρα και τα τρία της παιδιά. Η οικογένεια διατηρεί κατάστημα εστίασης από το 1996 στο νησί. Επίσης ασχολείται ερασιτεχνικά με την ζωγραφική, ούσα αυτοδίδακτη. Έχει διοργανώσει αρκετές εκθέσεις με θέμα τα τοπία των Κυθήρων. Πίνακες της υπάρχουν σε διαφορά σημεία του νησιού όπως και στο Δημαρχείο Κυθήρων.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty − 9 =