Από το πουθενά προέκυψε franchise στην περίπτωση του «John Wick». Οι δημιουργοί αξιοποίησαν στο έπακρο την μπαλετική κινησιολογία του Ριβς στις σκηνές δράσης, ο κασκαντέρ Τσαντ Σταχέλσκι, που ανέλαβε την χορογραφία της δράσης μαζί με τον Ντέιβιντ Λιτς, βγήκε στο προσκήνιο, σκηνοθετώντας μόνος του τις συνέχειες, ενώ ετοιμάζεται ήδη ένα κινηματογραφικό spin-off με την Άνα ντε Άρμας («Ballerina», στο οποίο πρόσφατα ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του Ριβς) καθώς και μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο «The Continental» γύρω από το ξενοδοχείο που συχνάζουν οι μισθοφόροι. Καθόλου άσχημα για μια περιπέτεια που δεν γνώρισε υποδοχή μετά βαϊων και κλάδων όταν βγήκε στις αίθουσες το 2014, αλλά έκανε θραύση στη συνέχεια μέσω της αγοράς του VOD  και του Blu-ray.

Φυσικά οι φαν περιμένουν το μεγάλο φινάλε των περιπετειών του ήρωα, που θα ολοκληρωθεί σε δύο κεφάλαια. Το πρώτο, με τον εύγλωττο τίτλο «John Wick: Chapter 4», πρόκειται να βγει σε μερικούς μήνες. Μην περιμένετε πάντως happy ending για τον ήρωα. Σε συνέντευξή του ο Τσαντ Σταχέλσκι δήλωσε τα εξής: « ειλικρινά, πώς περιμένετε να τελειώσω την ιστορία; Με τον ήρωα να φεύγει ικανοποιημένος προς το ηλιοβασίλεμα; Ή να βρίσκει την αληθινή αγάπη σε ένα άλλο πρόσωπο; Έχει σκοτώσει περισσότερους από 300 ανθρώπους και είναι όλα εντάξει; Όχι, ο τύπος αυτός είναι γαμ*****ς για το υπόλοιπο της ζωής του».

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, ο Ίαν ΜακΣέιν, ο Λόρενς Φίσμπερν και ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ. Στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί ως ημερομηνία εξόδου η 23η Μαρτίου του 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 2 =