Τρέιλερ: Ο Γκάρι Όλντμαν ξαναγίνεται κατά(σ)κοπος για τη 2η σεζόν του «Slow Horses»

Η δεύτερη σεζόν όχι μόνο έχει τρέιλερ και είναι έτοιμη, αλλά αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στην πλατφόρμα του Apple TV+ στις 2 Δεκεμβρίου του τρέχοντος.

Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μικ Χέρον, ο οποίος έχει γράψει και 9 συνέχειες, οπότε υπάρχει υλικό για μπόλικες σεζόν. Παρά το γεγονός ότι η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα φέτος την Άνοιξη, η δεύτερη είναι ήδη γεγονός και βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο του Χέρον με τίτλο «Dead Lions». Μάλιστα, όχι μόνο είναι έτοιμη, αλλά έχει ήδη το πρώτο της τρέιλερ και θα τη δούμε φέτος τον Δεκέμβριο, καθώς τις 2 εκείνου του μηνός κάνουν πρεμιέρα τα δύο πρώτα επεισόδιά της.

Στο πλευρό του Όλντμαν βρίσκεται και πάλι η Κριστίν Σκοτ Τόμας. Ο Όλντμαν δήλωσε πρόσφατα πολύ χαρούμενος που συμμετέχει στη σειρά, ότι θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε αυτή για όσο κρατήσει και ότι, όταν τελειώσει, θα αποσυρθεί από την υποκριτική.

Γιάννης Βασιλείου

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Στρατιωτική θητεία 9 μηνών για όσους καταταγούν χωρίς αναβολή

Στρατιωτική θητεία εννέα μηνών δικαιούνται να υπηρετήσουν όσοι έχουν...

Η κόπρος του Αυγεία

Μπορεί η επαφή των νεοελλήνων με την αρχαιοελληνική γλώσσα...

Ο Ακαδημαϊκός Δάσκαλος που αφύπνισε ολόκληρες γενιές

Ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς δεν υπήρξε ένας αποστασιοποιημένος ακαδημαϊκός που...
00:12:38

Το ναυάγιο του «Μέντωρ» στα Κύθηρα: Η υποβρύχια ανασκαφή στο πλοίο που μετέφερε τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Στο ιστορικό ναυάγιο του «Μέντωρ», στην είσοδο του λιμανιού...

Μετά τη Στάχτη – Τέχνη, Μνήμη και Αναγέννηση στα Καμένα Τοπία των Κυθήρων

Στο πρόγραμμα των δράσεων «Μετά τη Στάχτη – Τέχνη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img