Η Marvel κυκλοφόρησε το τρέιλερ της επικείμενης σειράς για τη She-Hulk, με πρωταγωνίστρια την Tatiana Maslany, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στο Orphan Black. To She-Hulk: Attorney at Law κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου στο Disney+ και θα αποτελείται από 9 τριαντάλεπτα επεισόδια.

Στο πρώτο τρέιλερ της σειράς, βλέπουμε τη γέννηση της She-Hulk. H Jennifer Walters ζει ανέμελη τη ζωή της ως σινγκλ δικηγόρος, που διευθύνει το τμήμα που ειδικεύεται στους υπεράνθρωπους.

Όταν όμως μια μετάγγιση αίματος από τον ξάδερφό της, Bruce Banner, της δίνει Hulk δυνάμεις, πρέπει να συμφιλιώσει τις νέες της ικανότητες με την κανονική της ζωή.

Παίρνουμε μία γεύση από Tim Roth στη φυλακή, καθώς και μια κλεφτή ματιά στο κρησφύγετο του Hulk σε ένα τροπικό νησί. Βλέπουμε τον Bruce να εκπαιδεύει την Jennifer πώς να ξυπνάει τις δυνάμεις της, εστιάζοντας στον θυμό και τον φόβο της, ή όπως το αποκαλεί η ίδια, «η βάση της ύπαρξης κάθε γυναίκας».

Οι φαν της Marvel ενθουσιάστηκαν με το τρέιλερ, αν και βρήκαν κάποια προβλήματα στο CGI. Πράγματι, η She-Hulk θα μπορούσε να ήταν πιο αληθοφανής, αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μία σειρά και όχι για ταινία. Δεν θα μας χαλάσει όμως ένα λίγο κακό CGI, αν το σενάριο είναι καλό. Και από το τρέιλερ αυτό φαίνεται.

Το She-Hulk: Attorney at Law έχει για showrunner τη σεναριογράφο του Rick and Morty, Jessica Gao.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 + one =