ocean-majesty-enallaktikos-tourismos
Giorgos Samios Photography

Στο Καψάλι “έδεσε” την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου το κρουαζιερόπλοιο Ocean Majesty. Το πλοίο με σημαία Πορτογαλίας, προερχόμενο από το λιμάνι του Ηρακλείου, αποβίβασε στο νησί ποδηλατική ομάδα τουριστών, οι οποίοι και εξέδραμαν πάνω στις δύο ρόδες και με πλήρη εξάρτηση προς εξερεύνηση του τόπου όπου γεννήθηκε η θεά Αφροδίτη. Το δρομολόγιό τους, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει την διαδρομή Καψάλι – Διακόφτι, συνιστάται, συνεπώς, στους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από την κεντρική οδική αρτηρία.

Τα Κύθηρα, εξελίσσονται τα τελευταία χρόνια σε κυψέλη εναλλακτικού τουρισμού. Τα σπορ αδρεναλίνης και περιπέτειας, ο καταδυτικός τουρισμός, τα μονοπάτια, οι θρησκευτικοί και αρχαιολογικοί θησαυροί, ο γαστρονομικός τουρισμός, η γιόγκα και οι εναλλακτικές θεραπείες, δημιουργούν ένα πλέγμα διάδρασης που δίνει κατεύθυνση ουσίας και κοινής ωφέλειας σε έναν τόπο που τώρα μορφοποιεί τον θεματικό προσδιορισμό με τον οποίο θα συνδεθεί με τον έξω κόσμο στα χρόνια που έρχονται.

Λίγα λόγια για το Ocean Majesty

Το Ocean Majesty είναι επιβατικό πλοίο κρουαζιέρας με σημαία Πορτογαλίας. Κατασκευάστηκε το 1966, έχει μικτή χωρητικότητα 10417 τόνους, και βύθισμα 6,2 μέτρα. Το μήκος του φτάνει τα 136 μέτρα και το πλάτος του τα 19,2 μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

ocean-majesty-enallaktikos-tourismos

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ, με την ευγενική παραχώρηση του Γιώργου Σάμιου.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × five =