Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Το νέο ευρετήριο επιχειρήσεων των Κυθήρων σε πιλοτική λειτουργία

Το νέο ευρετήριο επιχειρήσεων των Κυθήρων σε πιλοτική λειτουργία

epaggelmatikos-odigos

Το 2736.gr, ο νέος Επαγγελματικός Οδηγός καλωσορίζει τους Κυθήριους επαγγελματίες στα Κύθηρα και στην Αθήνα και προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες καταχώρισης, SEO, backlinks και διασύνδεση με τα social media.

Το 2736.gr προσφέρει τη δυνατότητα καταχώρισης επιχειρήσεων που εδρεύουν στα Κύθηρα. Παράλληλα υπάρχει πρόβλεψη για τους Κυθήριους που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα να καταχωρίσουν τις επιχειρήσεις τους υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Πώς θα καταχωριθείτε

Είστε επαγγελματίας; Διαβάστε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε την δική σας καταχώριση. Επίσης ενημερωθείτε πώς θα αξιοποιήσετε τα εργαλεία που σας προσφέρουμε για να αναβαθμίσετε την προβολή και την επικοινωνία της επιχείρησής σας.

A. Έχετε επιχείρηση στα Κύθηρα;

Μπορείτε κι εσείς να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας στο 2736.gr δωρεάν. Εγγραφείτε στον κατάλογο και καταχωρήστε τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Η καταχώρηση είναι δωρεάν και ισχύει χωρίς καμία οικονομική χρέωση.

B. Έχετε επιχείρηση στην Αθήνα που η δραστηριότητά της σχετίζεται με την επικράτεια του Δήμου Κυθήρων ή την κυθηραϊκή παροικία της Αθήνας;

Μπορείτε να την καταχωρήσετε στην έκδοση της Αθήνας εφόσον ισχύει ένας τουλάχιστον από τους κάτωθι όρους:

  1. Να διατηρείτε μία επιχειρηματική δραστηριότητα στην επικράτεια του Δήμου  Κυθήρων
  2. Να είστε δημότης Κυθήρων
  3. Να έχετε συγγένεια με δημότη Κυθήρων
  4. Να είστε μέλος σε ένα σωματείο Κυθηρίων της Αθήνας
  5. Να έχετε εσείς ή συγγενικό σας πρόσωπο κτηματική περιουσία στα Κύθηρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Οδηγίες & Τεχνική Υποστήριξη.

Προσοχή:
Στον επαγγελματικό οδηγό 2736.gr δεν γίνονται δεκτές καταχωρίσεις διαμονής και αγγελίες Real Estate. Γίνονται ωστόσο δεκτές αγγελίες για ζήτηση ή διάθεση ενοικίασης κατοικίας για μόνιμη διαμονή.

Ο Επαγγελματικός Οδηγός των Κυθηρίων 2736.gr είναι η νέα μηχανή αναζητήσης επιχειρήσεων, ιδιοκτησίας της Kappagram. H Kappagram παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kappagram  επισκεφτείτε τoν επίσημo ιστότοπο https://www.kappagram.com/

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × four =