Την Παρασκευή 21 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση – τοποθέτηση ενός ενημερωτικού Info Point στον κρατικό αερολιμένα Κυθήρων. Το Kythera Trails, ένα πρόγραμμα του ΚΙΠΑ για τα μονοπάτια του νησιού, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το MedINA (Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο), την Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων – Αντικυθήρων και τον Δήμο Κυθήρων, αποκτά άλλο ένα εργαλείο επικοινωνίας και προώθησης την ώρα που έχει ολοκληρωθεί ένα δίκτυο περιπατητικών μονοπατιών, πάνω από 100 χλμ πάνω στο νησί.

Το info point έχει σκοπό να ενημερώνει τους αφικνούμενους στον αερολιμένα, όσον αφορά τα μονοπάτια των Κυθήρων και τις εμπειρίες που μπορούν να αποκομίσουν επιλέγοντας την περιπατητική δραστηριότητα. Τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα, θα παραδοθούν σε χρήση και τα υπόλοιπα εργαλεία επικοινωνίας του δικτύου Kythera.trails, όπως ο ιστότοπος, η εφαρμογή για smartphone, τα φυλλάδια κ.α.

Τη μελέτη του info point ανέλαβε η εταιρεία Kappagram για λογαριασμό του MedINA που συντονίζει ως εταίρος του ΚΙΠΑ το πρόγραμμα Kythera Trails. Στον αερολιμένα, επίβλεψε την εγκατάσταση ο πρόεδρος του ΚΙΠΑ κ. Γιώργος Κασιμάτης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και σε αυτή τη δράση που βρίσκει φιλοξενία στον αερολιμένα έχουν συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο η διοίκηση και το προσωπικό της ΥΠΑ με επικεφαλής τον κ Σ. Παϊζάνο. 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × four =