Το πρώτο λιμάνι της Κυθήρων, μια από τις πιο όμορφες παραλίες, οι δίδυμοι κόλποι, η επικρατούσα θέση του Κάστρου, το φάρος στο βράχο, ένα εντυπωσιακό αμφιθέατρο με το γειτονικό νησί της Χύτρας.

Το Καψάλι είναι το λιμάνι της Χώρας, της πρωτεύουσας της Κυθήρων. Είναι εδώ και πολλά χρόνια το νυχτερινό κέντρο ψυχαγωγίας του νησιού. Πολλές καφετέριες και μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα καταμπρός στο κύμα, ένα ατέλειωτο πάρτι με ανθρώπους που συρρέουν και μοιράζονται ζεστά χαμόγελα και γλυκές συνομιλίες.

Ένας τουριστικός οικισμός με πολλά δωμάτια προς ενοικίαση και ξενοδοχεία είναι ο ιδανικός προορισμός των Κυθήρων. Οι δύο όμορφοι κόλποι είναι χτισμένοι με λευκά σπίτια. Το Καψάλι λειτουργεί σήμερα ως επίσημο λιμάνι – καταφύγιο για την αγκυροβόληση γιοτ, και επισκέπτεται συχνά από μεσογειακούς κρουαζιέρες, καθώς προσφέρει ασφαλή αγκυροβόληση και υπηρεσίες για μια σύντομη εκδρομή στην ιστορική πρωτεύουσα των Κυθήρων.

Στην παραλία μπορείτε να ασχοληθείτε με θαλάσσια σπορ, να επισκεφθείτε τη γειτονική παραλία Σπαραγάριο με υδροποδήλατο και αν θέλετε έναν μεγαλύτερο περίπατο… Τότε μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος για να σας πάει στη Χύτρα (ή Αυγό), το βραχώδες νησί απέναντι από το Καψάλι, και ειδικά τις απογευματινές ώρες, να μπείτε στο σπήλαιο και να κολυμπήσετε στα νερά του που φωτίζονται μέσω του βυθού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two + 2 =