Θεσσαλονίκη: «Το μοναδικό μετρό που μπαίνεις από την είσοδο και βγαίνεις από τον εξαερισμό»

Ένα ακόμα περιστατικό που συνέβη στο Μετρό Θεσσαλονίκης το Σάββατο, όταν ένας συρμός ακινητοποιήθηκε κατά τη διάρκεια διαδρομής, όχι μόνο προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία, αλλά έγινε αντικείμενο ειρωνείας και χλευασμών από χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το γεγονός συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 14/12, λίγο μετά τις 18:00, όταν ο συρμός που κινούταν προς τον σταθμό Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού ακινητοποιήθηκε πριν φτάσει στον σταθμό Φλέμινγκ.

Οι επιβάτες, αν και αρχικά παρέμειναν στο συρμό, αναγκάστηκαν να κατέβουν και να περπατήσουν στη σήραγγα για να φτάσουν στον κοντινότερο σταθμό. Εντωμεταξύ, τα δρομολόγια της γραμμής μεταξύ Νέας Ελβετίας και Πανεπιστήμιο διακόπηκαν προσωρινά, ενώ συνέχιζαν να λειτουργούν μόνο μέσω της τροχιάς 1.

Τo hashtag Μετρό Θεσσαλονίκης έγινε πρώτο trend στην πλατφόρμα Χ. Αλλοι με χιουμοριστική διάθεση άλλοι με ειρωνική και άλλοι οργισμένοι, τονίζουν την προχειρότητα και τους κινδύνους που δημιουργούνται από τα αλλεπάλληλα προβλήματα στην κυκλοφορία των συρμών.

Ας δούμε κάποιες από αυτές τις αναρτήσεις:

https://twitter.com/Sganarelos/status/1868220040253681763

https://twitter.com/L2738018360/status/1868001306364829802

Να σημειωθεί ότι οι βλάβες είναι διαρκείς στη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, με τρεις, τουλάχιστον, ακινητοποιήσεις συρμών εν ώρα λειτουργίας και ένα Μπλακ Άουτ που κράτησε τουλάχιστον 2.30 ώρες, ήδη από τις πρώτες δυο εβδομάδες, όπως αναφέρει ο Γιάννης Α. Μυλόπουλος, Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής, πρώην Πρύτανης ΑΠΘ.

Να σημειωθεί δε ότι διαρκείς είναι οι βλάβες και στις κυλιόμενες σκάλες και στα ασανσέρ, σε όλους τους σταθμούς από την πρώτη, ακόμη, ημέρα που το Μετρό παραδόθηκε σε λειτουργία.

Βλάβες δε έχουν καταγραφεί και στα αυτόματα εκδοτήρια των εισιτηρίων, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται διαρκώς εκτός λειτουργίας από την πρώτη στιγμή.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Σχετικά με την επαναλειτουργία του Γηπέδου Λειβαδίου και τον περιβάλλοντα χώρο

Στην προσπάθειά μας να επαναλειτουργήσουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά...

Αποκάλυψη «σημαντικών» εγγράφων για τα… UFO προαναγγέλλει ο Τραμπ

«Βρήκαμε πολλά, πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα, οφείλω να πω, και...

Όλοι Μαζί: Τι εγκαθίσταται δίπλα στα σπίτια μας; Ερωτήματα για τα αντλιοστάσια

Στο μικροσκόπιο της δημοτικής παράταξης «Όλοι Μαζί, Κύθηρα -...

Δέκα χρόνια κλείνει το Hania.News του «δικού μας» Γιώργου Γεωργακάκη

Η σημερινή ημέρα (18 Απριλίου 2026) αποτελεί ένα σπουδαίο...

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τις τετραετείς άγονες γραμμές στην ακτοπλοϊα

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται ο διαγωνισμός για τις τετραετείς...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img