thessaloniki-kalamata-kythira

Νέες αλλαγές και παράταση του διαγωνισμού για τις άγονες αεροπορικές γραμμές, ανάμεσά τους και αυτή που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Καλαμάτα και τα Κύθηρα, ανακοίνωσε η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο διαγωνισμός της Πολιτικής Αεροπορίας, αν και ξεκίνησε με 28 γραμμές, συνεχίστηκε με 18 και, έπειτα από προσφυγή της SKY Express, προχωρά με 12, ενώ για τις υπόλοιπες 6 αναμένεται νέα διαδικασία.

Από τις 28 γραμμές που περιλάμβανε αρχικά ο διαγωνισμός, για 10 γραμμές εκδηλώθηκε πρόθεση από αερομεταφορείς για τη διεξαγωγή τους χωρίς οικονομικό αντιστάθμισμα και έτσι αποχαρακτηρίστηκαν ως «άγονες».

Ο διαγωνισμός συνεχίστηκε για τις υπόλοιπες 18 γραμμές, ωστόσο η SKY Express κατέθεσε προσφυγή για 6 από αυτές, ζητώντας να προκηρυχθούν μεμονωμένα και όχι ως συστάδες. Το αίτημα έγινε δεκτό κι έτσι άλλαξε πάλι ο διαγωνισμός.

Η αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με Θεσσαλονίκη και Κύθηρα περιλαμβάνεται σε αυτές με τις οποίες συνεχίζεται ο διαγωνισμός.

Για τις εν λόγω γραμμές οι προσφορές θα κατατεθούν, έπειτα από την 4η παράταση που δόθηκε, στις 4 Νοεμβρίου και ώρα 5.00 το απόγευμα, ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Τρίτη 8/11/2022 και ώρα 12.00.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

12 + seven =