odeio-anagennisi

Το Ωδείο Αναγέννηση σε συνεργασία με τον θεατρολόγο Παναγιώτη Χριστοδούλουγια τον μήνα Ιανουάριο προσφέρει δωρεάν ένα κύκλο μαθημάτων σε δύο τμήματα:

A. θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 6 ετών και πάνω και
B. θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του ωδείου στο τηλέφωνο 2736037070.

Θεατρικό εργαστήριο για ενήλικες

Πρακτική & θεωρία του θεάτρου με έμφαση σε βασικές φόρμες και ασκήσεις, συγκρότηση και συντονισμός ομάδας για συμμετοχή σε θεατρικά δρώμενα και δημιουργική απασχόληση.

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά

Πρώτη επαφή με το θέατρο και την υποκριτική μέσα από παιχνίδια που αναπτύσσουν τη φαντασία, τη συνεργασία και την αναγνώριση και διαχείριση συναισθημάτων, συγκρότηση και συντονισμός ομάδας για συμμετοχή σε θεατρικά δρώμενα και δημιουργική απασχόληση.

Βιογραφικό του Παναγιώτη Χριστοδούλου

Ο Παναγιώτης Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, 10 Μαρτίου 1990. Από μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη συγγραφή και το θέατρο. Το 2008 ξεκίνησε τις σπουδές του στη Σχολή Καλών Τεχνών- Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το 2009 πρωταγωνίστησε στο θεατρικό έργο “Γυάλινος Κόσμος” στο θέατρο Τριανόν του Ναυπλίου. Κατά τα έτη 2010-2011 ερμήνευσε ρόλο στη διασκευή σε θέατρο του έργου του Βιζυηνού “Το μόνο της ζωής του Ταξίδιον”, που παρουσιάστηκε στο θέατρο Τριανόν και συμμετείχε στο Αργολικό Φεστιβάλ. Σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε σε διασκευή του έργου “Εγχειρίδιο πρακτικής γατικής” που παρουσιάστηκε στο Μοναστηράκι της Αθήνας το 2012. Το 2013-14 πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους Falling Icarus. Αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών το 2015. Το 2018 σκηνοθέτησε την ταινία μικρού μήκους Night Fighter, η οποία συμμετείχε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Δράμας. Το 2019 συμμετείχε ως εμψυχωτής- βοηθός ομάδας πολυεθνικής σύνθεσης που παρουσίασε τα θεατρικά της δρώμενα στην πόλη της Δράμας. Τον ίδιο χειμώνα (2019) κέρδισε τον πρώτο του έπαινο στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Θεατρικού για το έργο του “Τελευταίος Ασπασμός”. Τον επόμενο χειμώνα (2020) κέρδισε δεύτερο έπαινο στον 4o διαγωνισμό με το έργο “Το μαγαζάκι των ονείρων”. Κατά τα έτη 2018-2021 εργάστηκε ως καθηγητής θεατρολογίας σε Δημοτικά σχολεία στους Νομούς Δράμας, Κω και Ηρακλείου Κρήτης.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

six − one =