Nastazia-Frank

Έναρξη για τα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού στο Καψάλι, με τρεις εκδηλώσεις να μονοπωλούν το ενδιαφέρον το τριήμερο από 10/06 έως 12/06 στο γραφικό επίνειο της Χώρας.

Αρχή κάνουμε την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, στο μπαρ Banda Landra. Η Ναστάζια Μπέικοφ και ο Φρανκ Βαν Χόορν, με δύο φωνές και μια κιθάρα μας τραγουδούν για την Αγάπη πάνω απ όλα, τον έναστρο ουρανό και την δύναμη της φύσης. Με πρωτότυπες συνθέσεις του γνωστού και ως ο “τροβαδούρος τον Κυθήρων” Ολλανδικής, καταγωγής κάτοικου των Μητάτων απ όπου εμπνέεται και συνθέτει τα τελευταία δέκα χρόνια και την Μούσα του.

Το Σάββατο 11/6/22 21:00 έχουμε τα εγκαίνια της ομαδικής Έκθεσης Creative Kythera II, στην γκαλερί Follow Your Art Gallery, σε συνεργασία με τους “Φίλους Μουσείου” και με την μελωδική συντροφιά του νέου καθηγητή κιθάρας του Ωδείου Αναγέννηση, Αχχιλέα Μανισσάλη.

creative-kythera-follow-your-art

Λεπτομέρειες στο event: https://www.facebook.com/events/425523286078637/

Την Κυριακή, 12/6/22 στις 22:00, έχει CiccaBimbo & BillieBoom Live!

Ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι Ιταλικής προέλευσης, έκπληξη για το Καλοκαίρι των Κυθήρων! Η Nuna Shoesmith τραγουδάει και ο Roberto Fiorucci παίζει Chapman Stick! Ένα ιδιαίτερο δωδεκάχορδο όργανο που μας χαρίζει τον συνδυασμό του μπάσου και της αρμονίας.
Εκτός από τις προσωπικές τους συνθέσεις προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας διασκευές από την pop ώς την jazz σκηνή.

cicca-bimbo-billie-boom

Απολαύστε τους διαδικτυακά:

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9 + 13 =