taxidiotis-xronou

Ο κόσμος μοιάζει λίγο πολύ με απόλυτο χάος από τον Μάρτιο του 2020, αλλά σύμφωνα με έναν χρήστη του TikTok που ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου από το 2671, τα πράγματα θα γίνουν πιο μπερδεμένα και τρομακτικά από εδώ και πέρα.

Αν προσπαθείτε να παραμείνετε αισιόδοξοι για το μέλλον, καλύτερα να αποφύγετε να ακούσετε τους ισχυρισμούς που προέρχονται από κάποιον, ο οποίος επέλεξε να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του να ταξιδεύει στο χρόνο, για να ξεκινήσει έναν λογαριασμό στο TikTok.

Μετά την αποκάλυψη ότι στις 8/12 «θα πέσει τεράστιος μετεωρίτης στη Γη», ο «ταξιδιώτης του χρόνου» Eno Alaric επέστρεψε και μοιράστηκε πέντε νέες ημερομηνίες που προφανώς πρέπει να εστιάσουμε τους επόμενους μήνες, ξεκινώντας από τις 30 Νοεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, έχουμε την ανακάλυψη ενός νέου πλανήτη που είναι μια «κατοπτρική εκδοχή της Γης».

Επιπλέον, σύμφωνα με τον χρονοταξιδιώτη μας, το νέο έτος ξεκινάει άσχημα, με ένα αεροπλάνο να εξαφανίζεται ενώ πετάει πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων.

Μερικούς μήνες αργότερα, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν ένα «μήνυμα» το οποίο θα σταλεί από τα βάθη του ωκεανού. Μάλιστα, η πιο τρομακτική ανακάλυψη είναι στις 15 Μαΐου 2023, τότε οι ακτές της Καλιφόρνιας θα πληγούν από ένα «μέγα τσουνάμι» 750 μέτρων.

Ο γνωστός TikToker είπε ότι στις 18 Ιουνίου 2023 επτά άνθρωποι θα πέσουν μυστηριωδώς από τον ουρανό, χωρίς να πετάει κάτι στην περιοχή.

Θα μπορούσαν να είναι οι επιβάτες του αεροπλάνου στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Θα μπορούσε επίσης να είναι κάποιοι αλεξιπτωτιστές που βγήκαν εκτός πορείας. Ποιος ξέρει..

Θα χρειαστούν μόνο μερικές εβδομάδες μέχρι να αρχίσουμε να βλέπουμε αν οι ισχυρισμοί του χρονοταξιδιώτη σχετικά με αυτές τις πέντε επερχόμενες ημερομηνίες είναι σωστοί. Όμως, παρά την αμφίβολη φύση των προβλέψεων, ορισμένοι χρήστες του TikTok φαίνεται να εμπιστεύονται τον Αλάριτς αρκετά ώστε να ζητούν περισσότερες πληροφορίες.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × 5 =