Τα είχαν την τιμητική τους στην εκπομπή του Alpha, “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”. Σε ζωντανή σύνδεση με την παραλία του Καψαλίου, ο φιλοξένησε τον Παναγιώτη Γιαννιώτη, υπεύθυνο τουριστικής προβολής του νησιού, ο οποίος μίλησε για τις μοναδικές ομορφιές του Τσιρίγο, το οποίο παρουσίασε ως ένα «μωσαϊκό εικόνων και εμπειριών για όλα τα γούστα».

Οι υπέροχες παραλίες στο Καλαδί, το Διακόφτι, το Μελιδόνι, το Χαλκό και την παρέλασαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες, έγινε αναφορά στα κάστρα του νησιού και την μακραίωνη ιστορία τους, ενώ ειδική μνεία δόθηκε στην ανάπτυξη των υποβρύχιων καταδύσεων, δραστηριότητα που κερδίζει συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια.

Ο Αυλέμονας, ο με τους περίφημους καταρράκτες, η Αγία Μόνη, το ναυάγιο του ρωσικού πλοίου «Nordland» που έπεσε στη νησίδα Δραγονάρες το 2000 επειδή το πλήρωμα τα «είχε τσούξει» με βότκα, συνθέτουν μια θελκτική εικόνα που προσελκύει ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Κυριαρχεί φυσικά η τσιριγώτικη φιλοξενία που αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση του τόπου και σε συνδυασμό, με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής που τηρούν οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων, εγγυάται ασφάλεια στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ