kythira-paris-metro

1η Δεκεμβρίου, η σειρά των αφισών… “avant qu’il ne soit trop tard” (πριν να είναι πολύ αργά”, με τα ΚΥΘΗΡΑ που κινδυνεύουν από τους αιολικούς σταθμούς, στο μετρό του Παρισιού! Αυτή είναι η καμπάνια που κατακτά το Παρίσι και το διαδίκτυο!  Ποιος το ανακοινώνει; Οι “Le vent et les immortelles” οι οποίοι υπογράφουν την καμπάνια στον κυβερνοχώρο. Πρόκειται για μία προσπάθεια να επικοινωνηθεί το μήνυμα ενάντια στην άνευ όρων εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα ελληνικά βουνά και νησιά.

Σεισμός προκλήθηκε από τις πρώτες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα με τις φωτογραφίες να αναμεταδίδονται ασταμάτητα με κοινοποιήσεις και άρθρα από τους πολίτες αλλά ακόμη και αρκετά μέσα ενημέρωσης, όπως τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες. Οι φωτογραφίες  εμφανίζουν αφίσες στους τοίχους του μετρό του Παρισιού στις οποίες παρουσιάζονται ελληνικά τοπία που κινδυνεύουν από τους αιολικούς σταθμούς.

Στις αφίσες επαναλαμβάνεται το σλόγκαν «Επισκεφτείτε τα Άγραφα (τα Κύθηρα, τον Κοχυλά, την Αστυπάλαια) πριν να είναι πολύ αργά» υπογράφεται από το «Πρόγραμμα αιολικών εν εξελίξει».

Πραγματικά έχει ενδιαφέρον πώς θα εξελιχθεί η απήχηση της καμπάνιας το επόμενο διάστημα! Το Kythera.News συγχαίρει το “Le vent et les immortelles” για την ευρηματική ιδέα του και αναμεταδίδει άφοβα!!!

kythera paris

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ten + 11 =