Τα Κυθήδωρα άνοιξαν τις πόρτες τους στο Λιβάδι Κυθήρων (δίπλα στο τουριστικό γραφείο Drakakis tours) τη Δευτέρα 15 Απριλίου και υποδέχονται την περίοδο του Πάσχα με μεγάλη χαρά και προσμονή.

Ένα εγχείρημα της συμπατριώτισσάς μας Σταματίνας Ταμβάκη που μετά το ομώνυμο ιστολόγιο, η ιδέα Κυθήδωρα αποκτά και έναν υπέροχο φυσικό χώρο στο κέντρο του Λιβαδίου. Ευχόμαστε στην Σταματίνα μας καλές δουλειές και διαβάζουμε παρακάτω τι έχει να μας πει για την δραστηριότητά της.

«Χαρά που επιτέλους ένα ακόμη όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα και προσμονή για την επανένωση των φίλων μας, αλλά και τη δημιουργία νέων.

Τα Κυθήδωρα θα έχουν διττή υπόσταση, αφού ανάλογη είναι και η ετυμολογία τους. Δημιουργήθηκαν από τις λέξεις Κύθηρα και δώρα, τα δώρα των Κυθήρων δηλαδή, στέφοντας βασίλισσά τους την αναδυόμενη Αφροδίτη των Κυθήρων, πρωτίστως προσφέροντας στους φίλους μας, μέσω του φυσικού καταστήματος, προτάσεις για δώρα για μικρούς και μεγάλους, με έμφαση στα χειροποίητα αντικείμενα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, πολλές φορές αφήνοντας οικολογικό, αλλά και κοινωνικό αποτύπωμα.

Ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, προσπαθώ να μειώνω στο ελάχιστο τη χρήση πλαστικού, επιλέγοντας εταιρείες με ανάλογα προϊόντα, αλλά και χρησιμοποιώντας ανάλογα είδη συσκευασίας. Στην ίδια φιλοσοφία θα κινηθώ και με σειρές προϊόντων custom made, δηλαδή μοναδικές σειρές που θα έχουν δημιουργηθεί μόνο για εμένα και για εσάς.

Μια από αυτές είναι και η νέα μου συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ -από οργανικό βαμβάκι- της Αφροδίτης μας που ανακαλύπτει τα Κύθηρα, «Explore Kythera» καθώς και σειρές φυτικών καλλυντικών και άλλων προϊόντων από μικρές ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις.

Δευτερευόντως, τα Κυθήδωρα θα είναι στο πλευρό όσων επιθυμούν να προβάλλουν τις επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες τους στα Κύθηρα, μέσω προσωποποιημένης προβολής και διαφήμισης, με φωτογραφικό υλικό και άρθρα στην ιστοσελίδα Κυθήδωρα (kythidora.gr) και στα κοινωνικά δίκτυα.

Τα Κυθήδωρα δεν ήρθαν να ανταγωνιστούν κανέναν, τουναντίον, ήρθαν να προσθέσουν στις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις τη στήριξή τους, όπως άλλωστε με γνωρίζετε τόσα χρόνια.

Σαφέστατα είμαι ανοιχτή σε κάθε είδους πρόταση συνεργασίας ώστε να στηρίξουμε και τα τοπικά προϊόντα του νησιού μας, καθώς θα είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν στην μικρή μου οικογένεια που ευελπιστεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη.
Προσπάθησα με πολλή αγάπη να χωρέσω μέσα σε 30τ.μ. ένα ποικίλο δείγμα των συνεργατών μου, πράγμα φυσικά μη εύκολο, ώστε κάποιες συνεργασίες να βρίσκονται σε αναμονή, οπότε είναι λογικό και επόμενο πως θα υπάρχει μια διαρκής προσθήκη και ανανέωση στα προϊόντα μας. Άλλωστε είναι επιθυμία μου να μην υπάρχει μια τελική μορφή στο κατάστημα, αλλά μια διαρκής διαδραστικότητα και αναδιαμόρφωση προϊόντων, αναλόγως και την εποχικότητα.

Παράλληλα θα διατηρείται μια μικρή έκθεση φωτογραφίας με δικά μου τοπία των Κυθήρων η οποία θα ανανεώνεται και θα αλλάζει ανάλογα τη ζήτηση των επισκεπτών μας.
Τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, την καλοκαιρινή περίοδο.

Σας περιμένουμε! Σταματίνα Ταμβάκη»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty + nine =