syriza

Σε ανακοίνωση της, η Κουμουνδούρου αναρωτιέται πως 24 ώρες μετά την κυνική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη για αγνόηση από πλευράς κυβέρνησης των εισηγήσεων των λοιμωξιολόγων για επιβολή αυστηρού lockdown στην Θεσσαλονίκη πριν την γιορτή του πολιούχου της πόλης, Αγίου Δημητρίου, δεν έχει επέμβει ακόμα η δικαιοσύνη.

Να υπενθυμίσουμε την μεγάλη έκρηξη των κρουσμάτων στην πόλη τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, ακριβώς εξαιτίας της χαλαρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκε η συγκεκριμένη συγκυρία, γεγονός που οδήγησε σε παρολίγο κατάρρευση του Συστήματος Υγείας στην Βόρεια Ελλάδα και σε εκατόμβες νεκρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Έχουν περάσει 24 ώρες από την κυνική ομολογία του κ. Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση αγνόησε εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων για σκληρό λοκντάουν πριν του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα η πόλη να θρηνήσει τα περισσότερα θύματα. Δεν περιμέναμε αυτό για να διαπιστώσουμε τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας. Με εκατοντάδες ανθρώπινες απώλειες στη Θεσσαλονίκη ωστόσο, περιμένουμε να δούμε τι άλλο πρέπει να ομολογήσει κάποιος για να παρέμβει η Δικαιοσύνη.»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

six + fifteen =