ΣΥΡΙΖΑ: Εσκεμμένα ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες ο Μητσοτάκης από το 2016

«Ομολογία ενοχής του κ. Μητσοτάκη», χαρακτηρίζει την «παραληρηματική», όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το ερώτημα ήταν ένα και έμεινε αναπάντητο, αναφέρει στην απάντησή του ο ΣΥΤΙΖΑ και προσθέτει: «Ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός της χώρας υπέβαλε εσκεμμένα ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2016, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι η σύζυγός του εξακολουθούσε να διατηρεί έως το 2020 μετοχές σε εταιρεία με έδρα στην αλλοδαπή, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία;».

Οι απειλές και οι ύβρεις του, μας αφήνουν αδιάφορους, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και επαναλαμβάνει: «Καλούμε και πάλι τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει καθαρά και να πει επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό, δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα σχετικά έγγραφα και στοιχεία. Ότι θα έκανε δηλαδή ο κάθε πολίτης για να αποδείξει ότι δεν έχει  παρανομήσει. Εκτός αν πιστεύει ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους τους Έλληνες εκτός από τον ίδιο. Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρμόδιες Αρχές θα αναλάβουν άμεσα την διερεύνηση της υπόθεσης».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

00:07:39

Ε. Χαρχαλάκης: Η επιδοματική πολιτική για γιατρούς και εκπαιδευτικούς δεν είναι δουλειά της Αυτοδιοίκησης

Στο μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης των νησιωτικών υποδομών και...

Έφυγε στα 99 του χρόνια ο Δημήτρης Λουράντος (Σπυρίδος)

Απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών ο συμπατριώτης μας Δημήτρης...

Κουκλουτζάς, Altındağ (Kokluca) 

Ακολουθεί ένα κείμενο από την Ένωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας...

Χρηματιστήριο Αθηνών: «Έσπασε» το φράγμα των 2.400 μονάδων με ώθηση από ΕΚΤ και διεθνές κλίμα

Σε τροχιά ισχυρής ανόδου κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών στην...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img