ΣΥΡΙΖΑ: Εσκεμμένα ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες ο Μητσοτάκης από το 2016

«Ομολογία ενοχής του κ. Μητσοτάκη», χαρακτηρίζει την «παραληρηματική», όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το ερώτημα ήταν ένα και έμεινε αναπάντητο, αναφέρει στην απάντησή του ο ΣΥΤΙΖΑ και προσθέτει: «Ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός της χώρας υπέβαλε εσκεμμένα ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2016, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι η σύζυγός του εξακολουθούσε να διατηρεί έως το 2020 μετοχές σε εταιρεία με έδρα στην αλλοδαπή, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία;».

Οι απειλές και οι ύβρεις του, μας αφήνουν αδιάφορους, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και επαναλαμβάνει: «Καλούμε και πάλι τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει καθαρά και να πει επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό, δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα σχετικά έγγραφα και στοιχεία. Ότι θα έκανε δηλαδή ο κάθε πολίτης για να αποδείξει ότι δεν έχει  παρανομήσει. Εκτός αν πιστεύει ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους τους Έλληνες εκτός από τον ίδιο. Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρμόδιες Αρχές θα αναλάβουν άμεσα την διερεύνηση της υπόθεσης».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Ενημέρωση για την Παροχή Πρώτων Βοηθειών στην Κυθηραϊκή Αδελφότητα

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Κυθηραϊκή Αδελφότητα ενημερωτική...

Kythera Summer Edition 2026

Κυκλοφορεί η καλοκαιρινή, ελληνοαγγλική έκδοση της ανεξάρτητης πολιτιστικής εφημερίδας...

40ήμερο Μνημόσυνο Σταυρούλας Μπαμπούνη

Τελείται το Σάββατο 13 Ιουνίου 2026 και ώρα 09:30...

Ανασχηματισμός: Κώτσηρας, Μαρκόπουλος, Χατζηβασιλείου και Σούκουλη τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι αλλαγές στο κυβερνητικό...

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας: Διάθεση τεμαχισμένης ξυλείας

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων κάνει γνωστό...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img