Γύθειο Κύθηρα Κρήτη πλοία

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 στις 11.00 θα συνέλθει σε συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για να αποφασίσει μεταξύ άλλων για τη διενέργεια αρχικού μειοδοτικού διαγωνισμού προς εξυπηρέτηση της γραμμής Γύθειο – Κύθηρα με επιστροφή. Ο διαγωνισμός δεν αναφέρεται στην εξυπηρέτηση της γραμμής έως 31.10.2021 χωρίς ακόμη να αναφέρεται η ημερομηνία έναρξης.

Η συνεδρίαση θα γίνει ύστερα από αναβολή της προηγουμένης, που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Απριλίου 2021.

Το αίτημα για δεύτερη σύνδεση Γυθείου – Κυθήρων εβδομαδιαίως είχε κοινοποιηθεί προς το υπουργείο πέρσι, από το Δήμο ανατολικής Μάνης, στη συνέχεια από το Δήμο Κυθήρων.  Επιστολές προς την ηγεσία είχαν αποστείλει από τα Κύθηρα, τόσο ο δήμαρχος όσο και η μείζον αντιπολίτευση.

Την πληροφορία μοιράστηκε ο Δήμαρχος Κυθήρων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέροντας τα εξής:

«Σε συνέχεια περσινών ομόφωνων αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων Κυθήρων και Ανατολικής Μάνης και πρόσφατης υπενθυμιστικής επιστολής μου προς την πολιτική ηγεσία του ΥΕΝ, στο αυριανό Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών θα αποφασιστεί η προκήρυξη 2ου εβδομαδιαίου επιδοτούμενου δρομολογίου Γύθειο Κύθηρα! Ευχαριστώ θερμά την Κυβέρνηση και προσωπικά τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Υφυπουργό Κώστα Κατσαφάδο και τον ΓΓ Ευάγγελο Κυριαζόπουλο για την ουσιαστική συμβολή τους στην αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης των νησιών μας και την έκτακτη στήριξη των γραμμών από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα!».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen + 16 =